Är du stressad? Utmattad? Stel och orörlig eller alltid på gång? 

Har du smärta eller koncentrationssvårigheter? 

Svårt att släppa kontrollen?

Under tre tillfällen i höst får du möjlighet att släppa alla vardagens “måsten”. Du får uppleva en djupare avslappning och återhämtning, en mental och fysisk avkoppling som minskar stress och gör dig lugn.

I yinyogans positioner frigör du eventuella blockeringar och hjälper kroppens bindväv (fascia) att mjukna och bli mer elastisk.. Du ökar energiflödet och välbefinnandet. Restorative betyder återhämtning och total avslappning. Vi stöttar kroppen med filtar, bolster och kuddar och tillåter den att återhämta sig, vila och bara vara. Du blir omhändertagen, kan sakta ner och släppa alla krav och måsten. Ingen prestation, inget “görande”. Yin och Restorative passar alla och du behöver inte ha yogat tidigare. 

Det första passet den 14 september blev fullbokat väldigt tidigt och gav deltagarna en två timmar lång skön stund med sig själva på mattan, där de fick ta emot både ett ompysslande i form av filtar som stoppades om och lätt massage samt läkande ljudvibrationer och doft. Under ögonkudden tilläts blicken att vändas inåt och andra sinnen att skärpas och detta gav ro och stilla återhämtning.

Vi har ett tillfälle kvar i år för dig som är nyfiken, eller om du känner någon som behöver lite extra återhämtning, den 14 december, fredag mellan 16:30 och 18:30.

Vi har följande tillfällen nästa år:

fredag, den 25 januari 2019, mellan 16:30 och 18:30

fredag, den 1 mars 2019, mellan 16:30 och 18:30

fredag, den 5 april 2019, mellan 16:30 och 18:30

fredag, den 3 mai 2019, mellan 16:30 och 18:30

Boka dig på: https://www.helhetsakademin.se/project/total-avslappning-med-yin-och-restorative-yoga/

Hjärtligt välkommen!

Photo by Mark Henderson
Photo by Mark Henderson
Photo by Mark Henderson