Öppettider mån-fre 08.00-17.00 eller enl. överenskommelse
Tel:+46 73 7881577

Body In Balance

Känner du dig i obalans?

Har du värk eller smärta i kroppen?

Är du utmattad, stressad eller begränsad på något annat sätt?

Vill du optimera din prestationsförmåga?  

 Är du redo att prova något nytt?

Våra kroppsbehandlingar är ett nytt alternativ att lindra smärta och värk, skapa balans och ge kroppen avslappning och återhämtning på ett mjukt och behagligt sätt.

Photo by Jordan Whitt on Unsplash

 

Kinetic Chain Release (KCR) är en unik och effektiv kroppsbehandling bestående av mjuka stretcher och mobiliseringar av muskler och leder, som snabbt kan återskapa den fysiska balansen. Läs mer här

Connective Tissue Release (CTR) går på djupet och hjälper kroppens bindväv (fascia) att släppa spänningar och bli mer elastisk. Läs mer här

En behandling med Ball Inversion Therapy (BIT) tillåter kroppen att återhämta sig och slappna av på djupet och bidrar till läkning av många olika tillstånd. Läs mer här

Våra kunder säger:

“Har haft värk i hela min kropp i flera år. Läkaren gav mig diagnosen fibromyalgi. Framför allt har jag haft problem med min högra sida. Efter tre behandlingar hos Petra märkte jag att det började släppa och att jag blev otroligt rörlig i mina leder. Idag har jag knappt någon värk. Även i mitt sinne kände jag en balans infinna sig. Tack Petra!”

/Pia

“KCR-behandlingar hos Petra har varit till stor hjälp för mig mot ischiassmärtor. Varken kiropraktorn eller naprapaten har kunnat hjälpa mig men nu är det på rätt väg jag är mycket bättre.”

/Eva

“Superduktig. Man blir som en ny människa efter din behandling.”

/Maj-Britt

“Jag har haft mycket problem med obalans och ojämnhet i min kropp efter en olycka för ett år sedan och behandlingarna hos Petra har hjälpt oerhört mycket! Jag har inte lika ont i höfter och rygg, samt jag märker stor skillnad på min häst då jag har blivit betydligt mer balanserad i sadeln!

Clara, efter två KCR behandlingar.